ماجرای پاسخ های متقابل توکلی و رحیمي از «ناگفتههای احمد توکلی از فساد یقهسفیدها» در مجله همشهری اقتصادي آغاز شد. او طي گفتوگويي با اين رسانه متعلق به شهرداري تهران، معاون اول رئیس جمهور را به فساد متهم کرد و گفت: «رئیس کمیته مبارزه با فساد سران سهقوه، معاون اول رئیسجمهور است و خودش در معرض اتهام است! اقل اتهام اثبات شده ایشان این است که نسبت به مدرکش دروغ گفته است.» وی سپس مدعی شد: «این مطلب را ما مطرح کردیم. آقای نادران هم مطرح کرد و دادگاه هم دلایل را پذیرفت و با وجود شکایت آنها برای ما قرار عدمتعقیب صادر شد؛ کسی که برای حفظ موقعیت اجتماعی- اداری دروغ میگوید و از یک منزلت دروغین برخوردار میشود، ممکن است دست به هر کار دیگری هم بزند.» اما اتهام زنی به محمدرضا رحیمي به همین جا ختم نشد، چرا که توکلی ادامه داد: «این غیر از اتهاماتی است که در مورد پرونده بیمه متوجه ایشان است و سه قاضی باتجربه و مهذب از قوهقضائیه پرونده ایشان را دیده و تصریح کردهاند که اتهام ایشان قطعی است.»
رحيمي به اتهامات پاسخ ميگويد
این اتهامزنی بیپرده البته با واکنش دفتر معاون اول رئيس جمهور مواجه شد و چند روز بعد دفتر رحيمي اتهامات توكلي را با انتشار نامهاي سرگشاده پاسخ داد. در نامه دفتر محمدرضا رحيمي، به تخریبهای پیاپی توکلی و دوستانش از ابتدای دولت نهم اشاره شد اما علت اینکه در این مقطع اقدام به پاسخگویی شده نيز اينگونه ذكر گرديد: «کار از شبههافکني به دروغپردازي رسيده».
دفتر معاون اول در این نامه علاوه بر اشاره به حکم محکومیت نادران در تهمت مربوط به مدرک تحصیلی رحیمی، بازخوانی سیر کسب مدرک تحصيلي توکلی برای اینکه روشن شود دروغگو کیست را نيز در دستور كار قرار داد و سپس پرده از تخلف دیگری برداشت که با ادعاهای توکلی درباره عدالتخواهي و مبارزه با فساد اقتصادی كاملاً در تضاد بود. در این نامه خطاب به توکلی مطرح شد: «جنابعالي با رايزني و ويژهخواري در سال ١٣٧٠ براي خود و شرکايتان زميني به مساحت ٣٠٠٠متر مربع در شهرک غرب تهران به ارزش ١٨٠ ميليون تومان در زمان رياست آقاي محسن رفيقدوست بر بنياد مستضعفان و جانبازان با تخفيف به قيمت ٢٣ ميليون تومان به اصطلاح خريداري! نمودهايد و متقاضي شدهايد که اين مبلغ را ظرف 10 سال پرداخت نماييد و هر ساله 10 ظرفيت پذيرش دانشآموز در مدارس غيرانتفاعي را به بنياد مستضعفان اختصاص دهيد. صرف نظر از آنکه از آن سال تاکنون يک ريال پس ندادهايد، حتي يک درصد سهميه تحصيلي مدرسه غيرانتفاعيتان را هم به فرزندان جانبازان و مستضعفان اختصاص ندادهايد حال آنکه ارزش امروز زمين ١٢ ميليارد تومان است و جالب آنکه مدير مجتمع آموزشي شما يک بار ديگر به نقل از شما موافقت مقاممعظم رهبري(مدظلهالعالي) را براي استمهال بازپرداخت ارزش زمين مذکور خواستار ميشود که از سوي مراجع رسمي طي نامه شماره ١٤٨٩٤ مورخ ٨ /١٠ /87 اظهارات شما تکذيب ميشود.»
توكلي دروغ ميگويد
توکلی اما در گفتوگو با خبرگزاری مهر به نامه دفتر معاون اول جواب داد و در عین حال با تحت فشار قرار دادن خبرگزاری ایسنا که نامه یاد شده را منتشر کرده بود، در رویهای غیر متعارف این رسانه را وادار به باز انتشار مصاحبهاش با خبرگزاری مهر تحت عنوان جوابیه مرکز پژوهشها کرد! توكلي در جوابیه خود درباره زمين و مجتمع آموزشي معلم مدعی شد: «زمين آموزشي را سال ٦٨ ـ ٦٩ به قيمت روز و تعرفه آموزشي از بنياد مستضعفان خريديم كه با توصيه مقام معظم رهبري قسطي بهايش را بدهيم! حتي يك متر مربع آن زمين متعلق به كسي نيست و تمام مجتمع اعم از زمين و ساختمانش وقف است و اساسنامه وقف نيز در سايت مجتمع معلم در معرض رؤيت همه است. علت عنايت رهبري هم اطلاع از نيت مؤسسان مجتمع بود. الآن هم اين مجتمع خوشنام، با شهريهاي كه دولت تعيين ميكند خدمت ميدهد، نه بيشتر».
گفتنی است این ادعاي دروغ در بهمن ماه سال 71 نيز در نامه مدیر مجتمع آموزشی معلم به رفیق دوست، رئیس وقت بنیاد جانبازان و مستضعفان مطرح شده بود.(تصوير شماره يك)
در این نامه اشاره شده است: «مقام معظم رهبری، پیرو تقاضای آقای احمد توکلی با استمهال پرداخت قیمت
قطعه زمین آموزشی شماره 4/63 واقع در فاز 7 پلان 2 شهرک قدس موافقت فرمودند. از آنجا که سوابقی از این موافقت در سازمان عمران شهرک قدس وجود ندارد خواهشمند است دستور فرمايید مدیریت این سازمان بهای زمین فوقالذکر را پس از احداث مجتمع آموزشی و جذب دانشآموز طی 10قسط و به مدت 10 سال دریافت کند.»
اما توكلي با وقاحت تمام در حالي اين ادعاي دروغ را مطرح مي كند كه ظاهراً به هيچ وجه به یاد نامه «معاون امور ویژه دفتر مقام معظم رهبری» که در تاریخ 8/10/87 به شماره 14894/1 خطاب به رفیق دوست، رئیس وقت بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامينوشته و ادعاي توكلي را تکذیب كرده نيست. (تصوير شماره2)
در این نامه آمده است: «بازگشت به نامه شماره 10/43933 مورخ 3/5/87 در خصوص زمین واگذار شده به مجتمع آموزشی معلم در شهرک قدس، موضوع بررسی گردید و هیچگونه سابقهای از صدور دستور مقام معظم رهبری در خصوص مطالب مطروحه در نامه جنابعالی مشاهده نگردید. بنابراین لازم است بنیاد مستضعفان طبق وظایف خود و بر اساس ضوابط تصمیمگیری و اقدام نماید.»
حال با توجه به اين اسناد و مدارك جناب توكلي ضمن پاسخگويي در خصوص دروغي كه به رهبر معظم انقلاب نسبت دادهاند بايد توضيح دهند چگونه ملكي را كه به صورت غير مشروع تصرف كردهاند وقف ميكنند و مدعي ميشوند كه يك مؤسسه آموزشي عامالمنفعه است!
آيا اصولاً ميتوان مال نامشروع را وقف كرد! جنس عمل آقاي توكلي البته به صورت كاملاً اتفاقي شباهت عجيبي به ماجراي وقف دانشگاه آزاد و نسبتهاي دروغيني كه
رياست وقت آن دانشگاه در آن مقطع و در اين خصوص به رهبر انقلاب منسوب ميكرد، دارد. ظاهراً اين تخلفات نيز بخشي از عدالتخواهيهاي ويژه احمد توكلي است!
نظرات شما عزیزان: